τριχόπτωση, prp, τριχόπτωσης, μέθοδος PRP, Θεραπεία κατά της Τριχόπτωσης.
θεραπεία κατά της τριχόπτωσης PRP
Οκτώβριος 15, 2018
30 λεπτά άσκησης την ημέρα εμποδίζουν κάθε 12ο θάνατο
Μάρτιος 20, 2019

Άνοιξη και Αλλεργίες

Ήρθε η Άνοιξη … ήρθαν και οι Αλλεργίες

Μήπως ανήκετε στην κατηγορία αυτών που για σας οι ανοιξιάτικοι μήνες είναι οι χειρότεροι μήνες του χρόνου και ταλαιπωρήστε από τις λεγόμενες «αλλεργίες της άνοιξης»; Σίγουρα δεν είστε οι μόνοι καθώς εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο υποφέρουν όπως και εσείς έχοντας όλα τα ενοχλητικά συμπτώματα που συνήθως συνοδεύουν τι αλλεργίες.

Τι είναι οι αλλεργίες και γιατί μας ταλαιπωρούν;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι συμβαίνει και τελικά για πολλούς γίνεται ένας βραχνάς η άνοιξη;

Η κυριότερη αιτία είναι η γύρη που υπάρχει στην ατμόσφαιρα από τα λουλούδια και τα δέντρα. Ο οργανισμός ενός αλλεργικού ανθρώπου αντιμετωπίζει σαν ξένο σώμα τη γύρη και μέσα από μια εσωτερική διαδικασία που δημιουργείται απελευθερώνονται στον οργανισμό ισταμίνες, που προκαλούν ρινική καταρροή και φαγούρα στα μάτια. Δεν είναι όμως η γύρη η μοναδική αιτία που δημιουργεί τις αλλεργίες. Τα κυριότερα συμπτώματα που εμφανίζονται είναι συνάχι, φτέρνισμα, βήχας, φαγούρα, κόκκινα μάτια και δάκρυα, δύσπνοια και άλλα. Αν εμφανίζετε κάποια από αυτά τα συμπτώματα κατά τη διάρκεια της άνοιξης, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον γιατρό σας ή ακόμα καλύτερα έναν αλλεργιολόγο που θα σας υποβάλει στα απαραίτητα αλλεργικά τεστ για να βρεθεί το υπεύθυνο αλλεργιογόνο.

Υπάρχει αντιμετώπιση ;

Όσοι  πάσχετε από εποχικές αλλεργίες το βασικότερο που πρέπει να κάνετε είναι η προφύλαξη . Φυσικά εκτός από την πρόληψη υπάρχουν και φαρμακευτικές αγωγές που συνήθως περιλαμβάνουν αντιισταμινικά, χάπια ή σταγόνες για το στόμα και ρινικά spray κορτιζονούχων φαρμάκων. Μια φαρμακευτική αγωγή για εποχικές αλλεργίες καλό είναι να αποφεύγεται. Αν όμως τα παραπάνω προληπτικά μέτρα, καθώς και μέτρα που μπορεί να μας συστήσει ο γιατρός μας, δεν μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα θα πρέπει αναγκαστικά να καταφύγουμε σε κάποια φαρμακευτική αγωγή αλλεργιών. Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο προτού ξεκινήσετε μια αγωγή να συμβουλεύεστε απαραίτητα τον γιατρό σας. Και για όλους εσάς που ταλαιπωρήστε.. άνοιξη είναι, θα περάσει.

Δείτε τα πακέτα εξετάσεων μας ΕΔΩ

Κλείστε το ραντεβού σας στο 210-6250100 η συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και το αρμόδιο τμήμα του Medihall θα σας καλέσει άμεσα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Chat Now!
Loading...